Σχετικά με εμάς

Sithonia RS

Η ιστορία μας

Η Sithonia RS ιδρύθηκε το 2019 από τον Σωκράτη Αθανασάκη, έναν επίδοξο νεαρό μηχανικό που εργάζεται στην οικογένειά του διατηρώντας ξενοδοχείο από την ηλικία των 15 ετών. Ως εκ τούτου, διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για τη διαχείριση του καταλύματος. Ο Σωκράτης έχει επιλέξει προσεκτικά την περιοχή της Σιθωνίας γιατί είναι ιδανική για όσους θέλουν είτε να ζήσουν τον μύθο είτε απλώς να χαλαρώσουν στη Χαλκιδική. Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικό μέρος με εκπληκτική θέα στο βόρειο Αιγαίο, τότε η Σιθωνία είναι το μέρος για εσάς.

Ποιοι είμαστε

Η Sithonia RS αποτελείται από μια ισχυρή ομάδα επαγγελματιών με πάθος για αυτό που κάνουμε και πολυετή μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης ακινήτων. Η νέα μας ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με έδρα τη Σιθωνία προσφέρει στους επισκέπτες πραγματική ελληνική φιλοξενία στον τουριστικό τομέα. Έχουμε μια συλλογή από κορυφαία πολυτελή ακίνητα, βίλες και διαμερίσματα, για να προσφέρουμε σε όλους εσάς που αναζητάτε διακοπές στην περιοχή μας στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να εφαρμόσουμε όλη την πολύτιμη εμπειρία που αποκτήθηκε από την έναρξη της Sithonia RS προκειμένου να φτάσουμε στην τελειότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Στη Sithonia RS, δεσμευόμαστε να επαναπροσδιορίσουμε την εμπειρία των διακοπών σας με απαράμιλλη πολυτέλεια και απαράμιλλη εξυπηρέτηση. Είναι δέσμευσή μας να διασφαλίσουμε ότι θα είστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον χρόνο σας γνωρίζοντας την Ελλάδα.

Αυτό που κάνουμε

Ο κύριος σκοπός της Sithonia RS είναι να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των επισκεπτών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και, έτσι, να χτίσει ένα εμπορικό σήμα στον τουριστικό κλάδο. Κατασκευάζουμε σχολαστικά κάθε ακίνητο στη Σιθωνία, διασφαλίζοντας ότι προσφέρουν χλιδή, κομψότητα και άνεση. Ξεκινήστε ένα ταξίδι με το Sithonia RS και βυθιστείτε σε έναν κόσμο όπου κάθε λεπτομέρεια έχει δημιουργηθεί για να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας, αφήνοντάς σας αναμνήσεις που θα αγαπάτε για μια ζωή!